Szeretnél egy igazán divatos szakmát a nyári szezonra? Valami újat, izgalmasat tanulnál, de távol laksz a fővárostól? Egyet se búsulj! A nagy érdeklődésre való tekintettel a Barista Akadémia Győrben is indít barista képzést.

Légy Te a legjobb barista!

Ha a városban vagy a közelben laksz, és eddig a fővárostól való távolság állt az utadba, akkor most ne habozz, élj a lehetőséggel! Remek alkalom, hogy kielégítsd olthatatlan tudásvágyad és magasabb szintre emeld, kávé iránti szenvedélyed.

Beiratkozás: Május 31-én, 15 órakor
Helyszín: Győr, Krúdy Gyula Szakközép Iskola

Miért épp barista? Mert az egyik legkeresettebb szakma a világon, kávéházi hagyományok, nemzetközi kávés trendek születnek újjá, az ágazat rohamos fejlődést mutat, emellett szórakoztató, kreatív és jól fizető munka.

Akár hivatásodnak szeretnéd, akár csak a suli mellett tevékenykednél benne, mindenképpen jól jársz vele. Láss világot, fedezz fel más kultúrákat, építs kapcsolatokat, a baristákat mindenhol keresik a világon! Dolgozz óceánjáró, vagy folyami hajón baristaként, meglátod lehetőségek tárháza nyílik meg előtted!

A 6 hetes barista tanfolyam alatt professzionális baristává faragunk, hogy bárhol megálld a helyed a világon. A barista képzés során elsajátíthatod a kávéfőzés alapelveit, az előkészületektől egészen a tejhab készítéséig, illetve különböző kávéitalok elkészítését is, mint a jól ismert espresso és cappuccino, de a listát színesíti a caffe mocha, a latte macchiato, a cafe americano, a ristretto, a fagyis kávé, és az ír kávéba csempészet alkohol is tovább fokozza  az órák hangulatát.
A barista képzés keretein belül megtapasztalod, hogy mennyi kávékülönlegesség létezik, milyen különféle íz jegyeket és tulajdonságokat hordoznak magukban, megtanulod a szükséges folyamatokat ahhoz, hogy tökéletes kávét tegyél a vendéged elé, megtanulsz bánni az őrleménnyel, és képes leszel különféle illatfelismerésre. De ami ennél is fontosabb, a barista tanfolyam végére tiéd lesz a barista szakma lelke és szeretete!

Sikered és fejlődésed, azonban csak hiteles szakmaiságra tud épülni. És ezért vagyunk mi, hogy elindítsunk Téged is ezen a fejlődési folyamaton. Az alap barista képzés ma már elengedhetetlen minden vendéglátós számára, hiszen a munkaerőpiac képzett szakembereket tud csak foglalkoztatni és hogyan is tűnhetsz ki a tömegből? Csakis folyamatos egy életen át tartó tanulással és gyakorlással.

A barista tanfolyam részletes tematikáját a honlapunkon a tanfolyamok menüpont alatt találod. További tanfolyam kezdésekről, Budapesten és vidéken egyaránt, a naptárban találsz információkat.

A tanfolyam ára: 70.000,-Ft

A barista tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, csak az elhatározás!
.

A tanfolyamról a +36 70 866 6586 telefonszámon tudsz érdeklődni!
Várunk Sok Szeretettel!

www.baristaakademia.hu