A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola újra barista és mixertanfolyamokat indít Sopronban. Remek lehetőség a vidékieknek a szeptemberben induló képzéseink. Tanfolyamainkon profi oktatók várják a leendő tanulóinkat, ahol mindent megtanulhattok, ami egy barista és/vagy mixer szakmához nélkülözhetetlen!

A tanfolyamainkon 30% elmélet és 70% gyakorlati oktatás folyik. A barista képzésen nagy hangsúlyt fektetünk az espresso és a tejhab készítés gyakorlására, ezek a barista szakma alapjai. Az elméleti alapok mellett mindenki elsajátítja az őrlőbeállítást, ami nélkül lehetetlen jó espressot készíteni. A receptúrák között találunk kávé különlegességeket és alkoholos kávé italokat is.
A mixertanfolyamok célja, olyan szakemberek képzése, akik a Mojito Mixeriskolában megszerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Legyen szó bárról, étteremről, folyami vagy óceánjáró hajókról.
A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola lehetőséget nyújt leendő vidéki hallgatóink számára, hogy a kettő az egyben képzésen belül két tanfolyamot végezzenek el egyben jelentős anyagi megtakarítással.

Barista Tanfolyambarista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2017. szeptember 19., kedd 17 óra
Helyszín: Sopron, Solo Étterem

Mixertanfolyam

Időpont: 2017. szeptember 20., szerda 17 óra
Helyszín: Sopron, Sky Bar

Kettő az egyben: Barista és Mixertanfolyam

Időpont: 2017. szeptember 19., kedd 17 óra
Helyszín: Sopron, Solo Étterem

A barista tanfolyamon 6 héten keresztül megtanulhatod mindazt, ami a szakmához nélkülözhetetlen. Megismered a kávét a termesztéstől, a betakarításon és feldolgozáson át, egészen a csészénkbe kerülő kávé különlegességekig. A receptúrák között megtalálható például az espresso, a capuccino, a latte macchiato, a risretto, doppio, americano és néhány alkoholos kávéital is elkészítésre kerül.
A mixertanfolyamon részletesen megismerkedtek az italokkal, azok elkészítésével, típusaival, elsajátítjátok az eszközök helyes használatát, a koktélok receptúráját, azok elkészítési módját. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehettek szert a vendéglátó iparban. A kettő az egyben barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron teljesíthető mindkét tanfolyam típus.

Akár hivatásodnak szeretnéd, akár csak a suli mellett tevékenykednél benne, mindenképpen jól jársz vele. Láss világot, fedezz fel más kultúrákat, építs kapcsolatokat, a baristákat és a mixereket világszerte keresik! A tanfolyamok elvégzéséhez nincs szükség előképzettségre. Sikered és fejlődés, azonban csak hiteles szakmaiságra tud épülni. És ezért vagyunk mi, hogy elindítsunk Téged is ezen a fejlődési folyamaton.

A barista tanfolyamokról részletes leírást a Barista Akadémia honlapján olvashattok,  a mixertanfolyamokról a Mojito Mixeriskola oldalán találtok további ismertetőt!

barista_kepzes_tanfolyam

Információ:
+3670 943 0877

www.baristaakademia.hu