Ne aggódj, ha lemaradtál a mixer és barista képzés jelentkezésről, november 16-án a pót-beiratkozás alkalmával újra lehetőséged nyílik, hogy részt vegyél a barista és mixertanfolyamon. Gyere a Barista Akadémiára és a Mojito Mixeriskolába, ahol rövid időn belül izgalmas, jól fizető szakmát tanulhatsz. De nemcsak Te magad kezdheted el a képzéseket, hanem barista és/vagy mixertanfolyamot ajándékozhatsz akár szeretteidnek, és barátaidnak is. 

Unod a hétköznapi munkát? Szeretnél valami izgalmas és jól fizető állást? A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola barista és mixertanfolyamai  jelentik számodra a megoldást. Rövid időn belül különleges szakmát sajátíthatsz el, amivel már munkába is állhatsz.

barista_kepzes_tanfolyam_allas

Időpont: November 16. csütörtök, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

A baristák és a mixerek egyedülálló világa más, mint a hétköznapi embereké, izgalmas, kreatív és átlagon felüli keresettel rendelkeznek. A barista és mixer képzésen új élménnyel, új barátokkal és hasznos szakmai tudással gazdagodsz. Az iskolák weboldalain az aktuális állásajánlatok közül is válogathatsz. Lépésről lépésre, egyszerűen megtanulhatod hogyan készítsd el a kedvenc kávéitalodat és koktélodat. A legjobb, hog akár ajándékba is adhatod a szeretteidnek

Milyen tanfolyam típusok közül válogathatsz?

Az alapfokú barista képzés 6 hetes, heti 1 alkalommal, alkalmanként 3 órában folyik. Az elméleti órákon szó lesz a kávé történetéről, a kávé termesztéséről, a kávébabok szüreteléséről, a feldolgozási módszerekről, a pörkölési típusokról és milyen fajták jutnak el hazánkba. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson a hagyományos espresso technika mellett a filter technológiát is bemutatjuk és az így készült kávék, fajtára jellegzetes illata és íze még intenzívebben dominál az italban.

barista_kepzes_tanfolyam

A tanfolyamot rövidebb időn belül is elvégezhetitek a gyorsított barista képzésen, ami 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra. A képzés tematikája megegyezik az alapfokú barista képzéssel csupán az idő rövidül. Az oktatás 30%-a elmélet és 70%-a gyakorlat. Ha extra rövid idő alatt szeretnéd teljesíteni a barista képzést, akkor Neked ajánljuk az exkluzív egyéni vagy VIP barista tanfolyamot. Az egyéni barista képzést akár 1 hét alatt is elvégezheted és az oktató csak Veled foglalkozik. A sikeres vizsgát követően magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki, így nem okozhat gondot a külföldi munka vállalás sem.

Ha a célod, hogy minél többet tudj a kávéról, akkor folytasd a tanulást a haladó/latte art tanfolyamon. Ezen a barista tanfolyamon különböző öntési mintákat tanulhatsz meg, amivel díszítheted az elkészített cappuccinodat. A gyakorlat során a cappuccino és a tejhab tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyuszi, oroszlán, medve, malac) is elsajátíthatsz. A latte art tanfolyamhoz bármikor csatlakozhatsz!

barista_kepzes_tanfolyam

Mojito Mixeriskolában is alapfokú, gyorsított, haladó, american bartending és egyéni mixertanfolyammal találkozhatsz. A mixertanfoyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a Mojito Mixeriskolában megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a italgyártást, az italtörténelmet, a pontos és gyors eszközhasználatot, a reális bárhasználatot,  valamint Te magad készítheted a koktélokat. A mixer tanfolyam elvégzésével minden hallgatónk egy boston shakert kap ajándékba és magyar-angol nyelvű bármixer tanúsítványt állítunk ki.

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron részt vehetünk a barista és a mixer tanfolyamon is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban, mivel a két szakma gyakran találkozhat a bárpult mögött.

mojito_kepzes_tanfolyam

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia nem csak Budapesten, hanem több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat.
Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely.

Ne maradj le a novemberi barista és mixer képzésekről! Ráadásként a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola volt és jelenlegi hallgatói ingyenesen vehetnek részt a továbbképzési tréningeken: pincér, standolás, rendezvényszervezés, kommunikáció, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeken.Tervezz előre és szerezz szakmát rövid időn belül. Legen a szenvedélyed a szakmád!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu