Szeretnél a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola hallgatója lenni, de még nem jelentkeztél a barista és/vagy mixertanfolyamokra?! Akkor ne szalaszd el az utolsó lehetőséget és jelentkezz január 17-én a pót-beiratkozáson. Nálunk nincsenek rejtett költségek és minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ráadásként a tanfolyamok mellé ajándék tréningeket is adunk: pincér, standolás és elszámoltatás, kommunikációs, rendezvényszervezés, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket. A nálunk megszerzett tudással garantáltan sikerül munkába állnod. 

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2018. január 17. szerda, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

Érdekel minden, ami kávé? Elképzelhetetlennek tartod a napodat a reggeli kávé nélkül? Szívesen megismerkednél különböző termőterületek kávé fajtáival? Ha szeretnél Te magad is a kávékészítés mestere lenni, akkor ehhez a Barista Akadémia alapfokú, gyorsított, haladó, latte art és egyéni barista képzésen minden elméleti és gyakorlati tudást megkapsz. Akár hobbiként, akár hivatásként szeretnél baristává válni a Barista Akadémián ezt megvalósíthatod, oktatóinkkal végig segítjük az utadat. Egyszerűen és rövid időn belül szerezhetsz szakmát. A barista tanfolyam végén pedig egy magyar-angol nyelvű barista tanúsítványt állítunk ki.

A Barista Képzés óráin minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban. A gyakorlatban megtanulhatod hogyan kell elkészíteni egy espressot, cappuccinot, risrettot, latte macchiatot, cortadot, az alkoholos kávéitalokat és még számos más kávéitalt is. Az alapoktól egészen a haladó barista szintig képezheted magad, ahol már többféle latte art mintákat tanulhatsz meg, ami a legtöbb kávézóban szinte alapfeladatnak számít. A gyakorlat során a cappuccino és a tejhab tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyúl, oroszlán, medve, malac) is elsajátíthatsz.

Alapfokú barista tanfolyambarista_kepzes_tanfolyam
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 65.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Gyorsított barista tanfolyam:
Képzés időtartama: 4 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 75.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Egyéni barista tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 120.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyvet is.

Haladó/latte art barista tanfolyam
Képzés időtartama: 7 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 55.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

Ha a kávé mellett a koktélok világa is lenyűgöz és jól kereső bármixerként szívesen dolgoznál, akkor Neked ajánljuk a Mojito Mixeriskola alapfokú, gyorsított, haladó, American Bartending és egyéni mixertanfolyamait. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a BACARDI hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. A mixer hallgatóknak a tanfolyam végén magyar-angol bármixer tanúsítványt állítunk ki, valamint egy boston shakert is ajándékba adunk.

barista_mixer_kepzes_tanfolyam

Alapfokú mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 12 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Gyorsított mixer tanfolyam:barista_mixer_kepzes_tanfolyam
Képzés időtartama: 6 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra
Tandíj: 95.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Egyéni mixer tanfolyam
Képzés időtartama: akár 1 hét alatt
Képzés beosztása: előre egyeztetett, egyéni beosztás alapján
Tandíj: 130.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat és a tankönyveket.

Haladó mixer tanfolyam
Képzés időtartama: 8 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 85.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.

American Bartending tanfolyam
Képzés időtartama: 5 hét
Képzés beosztása: heti 1 alkalom, alkalmanként 3 óra
Tandíj: 60.000 forint, ami tartalmazza a vizsgadíjat is.
Kedvezményes tandíj: 30.000 forint, minden hallgatónknak 50%-os kedvezményt biztosítunk.

Mindkét képzés érdekel? Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron vehetsz részt a barista és a mixertanfolyamokon. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetsz szert a vendéglátó iparban és a munkaerőpiacon.

Szerezz szakmát rövid időn belül, legyen a szakmád a szenvedélyed, alapozd meg az egzisztenciádat, hazai vagy nemzetközi bárokban, kávézókban, folyami vagy tengerjáró hajókon.

Miért válassz minket? Mert a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bártendereitől tanulhatsz, mert hallgatóink visszajelzései alapján a legjobb ár/érték arányú tanfolyam, mert nálunk nincs vizsgadíj, mert minden hallgatónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk, mert hazai és nemzetközi munkalehetőséget ajánlunk neked, mert ingyenesen vehetsz részt tréningeinken korlátlan alkalommal, mert nálunk lépcsőzetes oktatási rendszer működik, tehát az alapfoktól a profi/haladó szintig elkísérünk, mert a tanfolyam ára tartalmazza a tankönyveket, mert 20 országban dolgoznak hallgatóink, és a nálunk elköltött pénz garantáltan nem kiadás, hanem BEFEKTETÉS!

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely, Veszprém, Szekszárd, Székesfehérvár.

Gyere el és jelentkezz a barista és mixertanfolyamokra,
2018. január 17-én, 17 órakor!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu