Nem volt időd beiratkozni a barista és/vagy mixertanfolyamokra? Vagy nem tudod mivel ajándékozd meg szeretteidet? Akkor gyere el december 12-én a Barista Akadémiára és a Mojito Mixeriskolába, ahol még lehetőséged nyílik jelentkezni a képzésekre vagy megvásárolhatod ajándékba a barista és mixer tanfolyamokat. A barista és mixer tanfolyamok elkezdéséhez nincs szükség előképzettségre és az alapoktól a haladó szintig is eljuthatsz. Hallgatóinknak ajándékba továbbképzési tréningeket is adunk: pincér, standolás, rendezvényszervezés, kommunikáció, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket, ahol fejlesztheted tudásodat.

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: December 12. kedd, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

A barista és mixer képzések több típusa közül választhatsz. Ha a kávék világa érdekel a Barista Akadémia 6 hetes alapfokú barista képzésén minden tudást megszerezhetsz. Kávékóstolások, illatfelismerések, hagyományos espresso és filter technológia is szerepel a barista tanfolyam tematikájában. A képzésen a standard és az alkoholos kávéitalokat is elkészítheted, például espresso, cappuccino, latte macchiato, americano, risretto, jeges kávé, ír kávé és még sok mást.

Ha szorít az idő válaszd a gyorsított barista tanfolyamot, amit 4 hét alatt elvégezhetsz. A tematika ugyanaz marad, mint  az alapfokú barista képzésen, csak az idő rövidül. A maximum 6 fős csoportjainknak köszönhetően rengeteg gyakorlásra jut idő. Azoknak, akik egyéni foglalkozást szeretnének és még rövidebb idő alatt sajátítanák el a barista tudást, javasoljuk az egyéni vagy VIP barista tanfolyamot. A képzésen az oktató csak Veled foglalkozik és az oktatóval közösen kialakított egyéni beosztás alapján tanulhatsz. Akár 1 hét alatt sikeres vizsgát tehetsz, amivel megszerezheted a magyar-angol nyelvű tanúsítványt, így még könnyebb lesz a munkavállalás akár külföldön is.

barista_kepzes_tanfolyam

Az alap barista képzéseken túl lehetőség van tovább fejleszteni tudásodat a latte art, vagyis a haladó barista tanfolyamon. A haladó képzésen tökéletesítheted az espresso és a cappuccino készítés, valamint megtanulhatsz a latte art mintákat (szív, rozetta, tulipán, állat minták, malac, nyuszi, medve) készíteni a cappuccinokra. A tanfolyam nagy része gyakorlat, így a 7 alkalmas latte art képzésen garantáltan megtanulod mindazt a tudást, amivel már magabiztosan állhatsz a pult mögé.

A vendéglátásban gyakran szükség van az alkoholos italok ismeretére és azok szervírozására, a legtöbb helyen az itallapokon koktélok közül is választhat a vendég. A koktélokkal és az alkoholos italokkal a Mojito Mixeriskola mixertanfolyamain ismerkedhetsz meg.

mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a koktél gyártás hátterét, történetét, elsajátítod a pontos és gyors eszközhasználatot, valamint Te magad készítheted a koktélokat.

barista_kepzes_tanfolyam

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron részt vehetünk a barista és a mixer tanfolyamon is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban, mivel a két szakma gyakran találkozhat a bárpult mögött.

A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola nemcsak a fővárosban indít barista és mixer tanfolyamot, hanem több vidéki nagyvárosban is, például Szegeden, Sopronban, Szentesen, Békéscsabán, Kecskeméten, Szolnokon, Cegléden is!

Ne feledd ajándékozz vagy iratkozz be Te magad december 12-én, 17 órakor a Barista Akadémián!

További információkért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu