A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola több vidéki nagyvárosban, köztük Sopronban is indít barista és mixer képzést. A soproni barista képzés november 14-én, a soproni mixertanfolyam november 22-én indul. A képzések felépítése, tematikája megegyezik a budapesti tanfolyamokkal, csak a helyszín változik. 

Barista tanfolyam: barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: November 14. kedd 17:00
Helyszín: Sopron, Solo Étterem

Mixertanfolyam:

Időpont: November 22. szerda 17:00
Helyszín: Sopron, Sky Bar

A barista és a mixer izgalmas, nem hétköznapi szakma, amiben kreatív oldalunk is megmutatkozhat. Baristaként elengedhetetlen a helyes őrlőbeállítás, a megfelelő espresso és tejhab elkészítése, hiszen ez az alapja a legtöbb standard és különleges kávéitaloknak is. A Barista Akadémia soproni barista képzésén az alapoktól egészen a haladó szintig fejlődhetsz. A hallgatóink megtanulják hogyan készítsék el a kávéitalokat, amit a kávézók, az éttermek, a bárok itallapján megtalálhatnak, ilyen például a cappuccino. a risretto. az americano, a jeges kávé, a latte macchiato, a cortado, a doppio és még sok más. Egyes alkoholos kávéitalok elkészítésénél már shaker használata is szükséges, ezzel tanulóink betekintést kaphatnak a mixerek világába is.

A soproni mixertanfolyam során a hallgatók megismerkednek az alkoholos italok történelmi múltjával, az előállításon át a receptúrákban használt alapszeszekkel, többféle technikákkal, a reális bárhasználattal és a koktélok elkészítésének folyamatával. A tematikában megtalálható a free pouring töltés is, vagyis a szabad töltés technika, amivel sokkal gyorsabb a munkafolyamat. A Mojito Mixeriskolában több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg hallgatóink. A barista és mixtanfolyam  30% elméleten és 70% gyakorlaton alapszik. A képzések elkezdése nem igényel semmilyen előképzettséget!

barista_kepzes_tanfolyam_mixer

A barista és mixer tudással együttesen jelentős előnyre tehetünk szert a vendéglátóiparban. A tanfolyamok célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a pult mögött. Akár teljes állásként, vagy diákként szeretnél dolgozni a barista és mixer szakmában, mindkét lehetőség adott. Dolgozhatsz bárokban, éttermekben, fesztiválokon, kiállításokon és rendezvényeken is.  De ha csupán hobbiból érdekel és egy nyári napon a barátokkal lazulva Te magad készítenéd a krémes cappuccinot vagy a frissítő koktélokat, akkor is megkapsz  minden tudást a képzéseinken.

Miért válassz minket?

Minden tanulónk számára részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A lépcsőzetes oktatási rendszernek köszönhetően az alapoktól a profi/haladó szintig elkísérünk. Hazai és nemzetközi munkalehetőségeket ajánlunk Neked. Ma már több, mint 20 országban dolgoznak hallgatóink, így a nálunk elköltött pénz garantáltan befektetés.

Ne hagyd ki a novemberben induló soproni barista és mixertanfolyamokat! Készülj már most a nyári szezonális, fesztivál munkákra vagy a főállású barista és/vagy bártender karrieredre!

Tanulj a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában vidéken is!

Legyen a szenvedélyed a szakmád!

Információ:
+3670 866 6586
info@mojito.hu