Valami újat, különlegeset és izgalmasat szeretnél tanulni? Iratkozz be a barista és/vagy mixer tanfolyamunk egyikére április 11-én!

A barista tanfolyamon tökéletesítheted a kávéismereteidet és elsajátíthatod a kávékészítés fortélyait, a mixer tanfolyamon kitanulhatod a szakma mesterfogásait és lekeverheted a világ legnépszerűbb koktéljait! Kettő az egyben: barista és mixer tanfolyammal időt és pénzt spórolhatsz meg. Ha a latte-art megtetszett és szeretnél tovább fejlődni, azt is megteheted nálunk.

Beiratkozás: Április 11-én, 17 órakor

Az Akadémián és a mixersuliban további 7 különböző INGYENES képzés segít a könnyebb elhelyezkedésben és abban hogy kitűnj a többiek közül!

Ha szeretnél a vendégeidnek egy olyan kávét készíteni, amit soha nem felejtenek el, vagy csak az otthoni kávé készítés színvonalát emelnéd, egyaránt jó helyen jársz! Tapasztalataink alapján egy „átlag” fogyasztó nehezen különbözteti meg a kávéfajtákat, de azt viszont bárki észre veszi ha egy espresso jó minőségű, vagy ha egy tejhab krémes és buborék mentes. Ezen folyamatok elsajátításához sok gyakorlás szükségeltetik, amit a barista tanfolyam biztosít.

Légy Te a kávékészítés nagy mestere!

További információt honlapunkon találsz vagy keress minket elérhetőségeink egyikén:
0620/355-8400
info@mojito.hu

baristaakademia.hu