Alapozd meg az új évben is a karrieredet. Kezdd el időben a barista és mixer tanfolyamot és légy felkészült akár főállásra, akár nyári, fesztiváli munkákra. A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola már az újév első hónapjában lehetőség ad a képzések elkezdéséhez. Ne feledd itt a karácsony, ha még nem találtál megfelelő ajándékot, akkor jó helyen jársz! Ajándékozz szeretteidnek barista és/vagy mixer tanfolyamot az ünnepekre!

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: 2018. január 10. szerda, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

normál, alapfokú barista képzés 6 hetes, heti 1 alkalommal, alkalmanként 3 órás oktatás. Az elméleti barista képzésen szó lesz a kávé történetéről, a termesztéséről, a kávébabok szüreteléséről, a feldolgozási módszerekről, milyen pörköléseket használnak az üzemek és milyen fajták jutnak el Magyarországra. A kávéfőző gépek működési elvét is megismeritek, honnan indult és hol tart ma a technológia. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

A tanfolyamot rövidebb idő alatt teljesítheted a gyorsított barista képzésen, ami 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra. A képzés tematikája megegyezik az alapfokú tanfolyammal csak a tanfolyam ideje rövidebb. Az oktatás 30%-a elmélet és 70%-a gyakorlat. Ha extra rövid idő alatt szeretnéd teljesíteni a barista képzést, vagy a munkád miatt különleges időbeosztásra van szükséged, akkor Neked ajánljuk az egyéni vagy VIP barista tanfolyamot. Az egyéni barista képzést akár 1 hét alatt,saját beosztás alapján is elvégezheted és az oktató csak Veled foglalkozik. A sikeres vizsgát követően magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki, így nem okozhat gondot a külföldi munka vállalás sem.

Ha tovább szeretnél fejlődni és minél többet akarsz tudni, akkor folytasd a tanulást a haladó/latte art tanfolyamon. Ezen a barista tanfolyamon különböző öntési mintákat tanulhatsz meg, amivel még különlegesebbé varázsolhatod a kávéd. A gyakorlat során a cappuccino és a tejhab tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyúl, oroszlán, medve, malac) is elsajátíthatsz.

barista_kepzes_tanfolyam

Mojito Mixeriskolában is alapfokú, gyorsított, haladó és egyéni mixertanfolyammal találkozhatsz. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a koktél gyártás hátterét, történetét, elsajátítod a pontos és gyors eszközhasználatot, valamint Te magad készítheted a koktélokat.

barista_kepzes_tanfolyam

Az alapfokú, gyorsított, haladó, american bartending és egyéni mixer tanfolyamok közül kiválaszthatod a hozzád leginkább illő képzési típust. A Mixer képzés hallgatói a tanfolyam végén egy boston shakert kapnak ajándékba, valamint még ajándékba adunk különböző továbbképzési tréningeket is: pincér, standolás, rendezvényszervezés, kommunikációs, free pouring és angol bárszaknyelv tréningeket.

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron részt vehetünk a barista és a mixertanfolyamon is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia nem csak Budapesten, hanem a legtöbb vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat. Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely.

Tervezz előre és ne maradj le a barista tanfolyamról,
iratkozz be 2018. január 10-én, 17 órakor!

További részletekért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu