A strandidő, a nyári fesztiválok, a bulik és a jól megérdemelt pihenés már csak kellemes emlék. Lassan túl vagyunk a szeptemberen és közeleg az október, amikor lehetőséged van jelentkezni a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola barista és/vagy mixertanfolyamaira!

A barista és a mixer izgalmas, nem hétköznapi szakma, amiben kreatív oldalad is megmutatkozhat. Többféle képzési típus közül választhatsz, így garantáltan megtalálod a Neked valót!

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: Október 9. hétfő, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

normál, alapfokú barista képzés 6 héten keresztül, heti 1 alkalommal, alkalmanként 3 órás oktatást nyújt. Az elméleti oktatás során szó lesz a kávé történetéről, a termesztéséről, a kávébabok szüreteléséről, a feldolgozási módszerekről, milyen pörköléseket használnak az üzemek és milyen fajták jutnak el hazánkba. A kávéfőző gépek működési elvét is megismeritek, honnan indult és hol tart ma a technológia. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

A tanfolyamot rövidebb idő alatt is elvégezhetitek a gyorsított barista képzésen, ami 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra. A képzés tematikája megegyezik az alapfokú tanfolyammal csupán az idő rövidül. Az oktatás 30%-a elmélet és 70%-a gyakorlat. Ha extra rövid idő alatt szeretnéd teljesíteni a barista képzést, akkor Neked ajánljuk az egyéni vagy VIP barista tanfolyamot. Az egyéni barista képzést akár 1 hét alatt is elvégezheted és az oktató csak Veled foglalkozik. A sikeres vizsgát követően magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki, így nem okozhat gondot a külföldi munka vállalás sem.

Ha tovább szeretnél fejlődni és minél többet akarsz tudni, akkor folytasd a tanulást a haladó/latte art tanfolyamon. Ezen a barista tanfolyamon különböző öntési mintákat tanulhatsz meg, amivel a kávéitalokat díszítheted. A gyakorlat során a cappuccino és a tejhab tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyúl, oroszlán, medve, malac) is elsajátíthatsz.

barista_kepzes_tanfolyam

Mojito Mixeriskolában is alapfokú, gyorsított, haladó és egyéni mixertanfolyammal találkozhatsz. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a koktél gyártás hátterét, történetét, elsajátítod a pontos és gyors eszközhasználatot, valamint Te magad készítheted a koktélokat.

barista_kepzes_tanfolyam

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron részt vehetünk a barista és a mixertanfolyamon is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia nem csak Budapesten, hanem a legtöbb vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat.
Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely.

Ne hagyd ki az októberi barista és mixertanfolyamokat! Készülj már most a nyári szezonális, fesztivál munkákra vagy a főállású barista és/vagy bártender karrieredre! 

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu