A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola barista és mixertanfolyamokat indít a novemberi hónapban Budapesten. Tervezz előre és ne maradj le a barista és a mixertanfolyamokról.

A barista és a mixer izgalmas, nem hétköznapi szakma, amiben kreatív oldaladat is megmutathatod és könnyen a szenvedélyeddé válhat. Többféle képzési típus közül választhatsz, így garantáltan megtalálod a Neked valót!

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: November 9. csütörtök, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

normál, alapfokú barista képzés 6 héten keresztül, heti 1 alkalommal, alkalmanként 3 órában folyik. Az elméleti oktatásban szó lesz a kávé történetéről, a termesztéséről, a kávébabok szüreteléséről, a feldolgozási módszerekről, milyen pörköléseket használnak az üzemek és milyen fajták jutnak el Magyarországra. A kávéfőző gépek működési elvét is megismeritek, honnan indult és hol tart ma a technológia. A gyakorlati órákon minden alkalommal illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a hallgatók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson filter technológiát alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

barista_kepzes_tanfolyam

A tanfolyamot rövidebb idő alatt is elvégezhetitek a gyorsított barista képzésen, ami 4 hetes, heti 1 alkalom, alkalmanként 6 óra. A képzés tematikája megegyezik az alapfokú tanfolyammal csupán az idő rövidül. Az oktatás 30%-a elmélet és 70%-a gyakorlat. Ha extra rövid idő alatt szeretnéd teljesíteni a barista képzést, akkor Neked ajánljuk az egyéni vagy VIP barista tanfolyamot. Az egyéni barista képzést akár 1 hét alatt is elvégezheted és az oktató csak Veled foglalkozik. A sikeres vizsgát követően magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki, így nem okozhat gondot a külföldi munka vállalás sem.

Ha tovább szeretnél fejlődni és minél többet akarsz tudni, akkor folytasd a tanulást a haladó/latte art tanfolyamon. Ezen a barista tanfolyamon különböző öntési mintákat tanulhatsz meg, amivel a kávéitalokat díszítheted. A gyakorlat során a cappuccino és a tejhab tökéletesítése mellett, a szív, a rozetta, a tulipán formákat és több állatmintát (nyúl, oroszlán, medve, malac) is elsajátíthatsz.

Mojito Mixeriskolában is alapfokú, gyorsított, haladó és egyéni mixertanfolyammal találkozhatsz. A mixertanfoyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a koktél gyártás hátterét, történetét, elsajátítod a pontos és gyors eszközhasználatot, valamint Te magad készítheted a koktélokat.

barista_mixer_kepzes_tanfolyam

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron részt vehetünk a barista és a mixertanfolyamon is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetünk szert a vendéglátó iparban.

A Mojito Mixeriskola és a Barista Akadémia nem csak Budapesten, hanem a legtöbb vidéki nagyvárosban is indít barista és mixertanfolyamokat.
Sopron, Miskolc, Szeged, Szolnok, Szentes, Hódmezővásárhely, Győr, Békéscsaba, Cegléd, Baja, Kecskemét, Szombathely.

Ne hagyd ki a novemberi barista képzéseket és mixertanfolyamokat! Készülj már most a nyári szezonális, fesztivál munkákra vagy a főállású barista és/vagy bártender karrieredre! Részletfizetési lehetőség és ingyenes továbbképzési tréningek is várnak! Légy Te a legjobb barista és/vagy bartender!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu