2018. május 7-én, Budapesten rendezik meg a Bar Show rendezvényt, aminek a korábbi években Berlin, Prága, Osló és Athén volt a helyszín. A bárkultúrát és a bárok világát mutatja be, nemcsak a bárélet szakmai szereplőinek, hanem mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt. A Bar Show keretein belül több verseny is helyet kap és számos különlegességet is megkóstolhatnak a látogatók.

A Bar Show rendezvény lehetőséget biztosít a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. A kiállítók között találkozhatunk bartenderekkel, koktélbárokkal, mixerekkel, gyártókkal és forgalmazókkal is, így rengeteg márka számos italait megkóstolhatják a rendezvény vendégei.

Időpont: 2018. május 7. 14:00 – 21:00
Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

A rendezvény programjai az Akvárium Klubbon belül négy helyszínen zajlik majd.

Nagy Hall:

14:00-21:00 Bar Show kiállítók
15:00 29.Koktél Magyar Bajnokság a Magyar Bartender Szövetség szervezésében
17:00 17. Flair Magyar Bajnokság a Magyar Bartender Szövetség szervezésében
19:00 Díjátadó (Az “Év Bárja”, az “Év Új Bárja” és az “Év Bartender”, valamint “Bárszakmai Életmű” díjak átadása)
20:30 Last Drink (Utolsó kör italkóstolási lehetőség)

Kis Hall:

14:00-21:00 Bar Show kiállítók
15:00 ‘Coffee & Spirits’ Verseny a Barista Szövetség szervezésében
20:30 Last Drink (Utolsó kör italkóstolási lehetőség)

Arany Hall:

14:00-20:00 MasterClass szemináriumok (MasterClass vezetett italkóstoló szemináriumok)

Volt Lokál

14:00 – 21:00 Szakmai előadások (külföldi és hazai szakemberek bár- és ital kulturális előadásai)

További részleteket a Bar Show Budapest 2018 hivatalos oldalán találod.

Ha kedvet kaptál a bármixer és barista szakmákhoz, akkor látogass el a Mojito Mixeriskolába és a Barista Akadémiára. Az iskolákban, áprilisban mixer és barista tanfolyamokat is indítunk, ahol sikeresen felkészítünk, hogy kiváló bármixerként baristaként építhesd fel karrieredet. Alapozd meg most a jövőd, hogy később ne legyenek anyagi gondjaid. 

Április 17.-ig még jelentkezhetsz, de a csoport létszám limitált. Iratkozz be minél hamarabb, hogy biztosítsd a helyed a csoportban. Egyedülálló ajánlat, a Profi Barista Csomagunkban az alapfokú barista és a haladó/latte art barista képzéshez a 40.000,- forint értékű Barista MasterClass képzést teljesen ingyen megkapod. 

A Barista Akadémia és társiskolája, a Mojito Mixeriskola egyéb barista és mixer tanfolyamokat is indít: alapfokú, gyorsított, haladó, egyéni, American Bartending, Barista MasterClass, Kettő az egyben: barista és mixer tanfolyam, Profi Barista Csomag és Profi Mixer Csomag. A barista és mixer képzések végén munkaajánlat!

Kedvezményeket, ajándék tanfolyamokat, ajándék tréningeket és munkaajánlatot is kaphatsz, ha a Barista Akadémián és a Mojito Mixeriskolában tanulsz. 

Barista és mixer tanfolyam beiratkozás személyesen: 2018. április 17., kedd 17 óra!

Kövess minket  facebookon és instagramon!

Információ
+3620 355 8400
info@mojito.hu