A három helyezett

Szombaton tartottuk az első amatőr barista versenyt iskolánkban. A hangulat szerencsére szuper volt és az indulók is kellően felkészültek. A verseny ideje alatt a terem megtelt izgatott versenyzőkkel, családtagokkal, barátokkal.

Az amatőr barista bajnokság első helyezettje, Barta Zsófia lett, aki lenyűgözte a zsűrit a tökéletesen elkészített kávéjával és páratlan előadásmódjával.

A második helyen Burián Anikó végzett, aki talán a legjobban izgult a verseny alatt, mégis kihozta magából a maximumot és nagyon eredményes munkát végzett.

A harmadik helyet Németh Gábor tudhatja magáénak, aki vidékről érkezett a versenyre. Összeszedett prezentációja, precíz munkája elnyerte a zsűri tetszését.

Szeretnénk ezúton is gratulálni minden versenyzőnek, és sok sikert kívánni a továbbiakban. Reméljük, hogy a verseny során olyan tapasztalatokat és élményeket szereztetek, amit később az életben is tudtok majd hasznosítani.

Köszönjük a zsűritagoknak, Kántor Enikőnek, Gávris-Szente Zsófinak, Hajcsunk Tibornak, Szongoth Jánosnak, Gál Miklósnak, hogy időt és energiát nem kímélve elfogadták a felkérésünket és profizmussal pontozták végig a versenyzőket.

Köszönjük szponzorainknak a támogatást, akik nélkül ez az esemény nem valósulhatott volna meg.

Köszönjük a Pasco Kft.-nek és Hajcsunk Tibornak, hogy biztosították az Astoria Plus4you profi kávégépét és Mahlkönig őrlők hadát, amin a versenyzők dolgoztak és évek óta, a világbajnokságok, hivatalok darálói közé tartoznak.

Köszönjük Szongoth Jánosnak, a Semiramis Kft. ügyvezetőjének, hogy segített a verseny zavartalan lebonyolításában.

Gál Miklósnak köszönhetően, a verseny alatt, különlegességet kóstolhattak meg a nézők. A Rill Catering és a Red Baggies közös fejlesztését a Nitro kávé technológiát.

Köszönjük a Coffe&Drink Systems Kft.-nek és Pintér Csaba kereskedelmi igazgatónak az értékes nyereményeket (Britta Professional vízlágyító berendezések), és nem utolsó sorban a képeket, mellyel megörökítette számunkra a verseny napját.

Köszönjük a Minden ami Bárnak a felajánlásokat és a kedvezményes vásárlási lehetőséget a verseny napjára.

Végül, de nem utolsó sorban, köszönjük társiskolánknak a Mojito Mixeriskolának, hogy hozzájárultak a verseny színvonalas lebonyolításához, hogy kiszolgálták a vendégeket és hogy különdíjat ajánlottak fel, amit Nagy Tamás vihetett haza a legjobban prezentált előadásmódért.

Hálásak vagyunk mindenkinek a részvételért, és talán sokak örömére mondhatom, hogy lesz folytatás!

Pontozás           Csoportkép