Az ünnepek közeledtével elkezdődött az ajándékvásárlási láz. Sokan a plázákban keresik a megfelelő ajándékot, míg mások az internetet böngészik. Ha valami különleges ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, barátaidnak, akkor lepd meg őket egy barista és/vagy mixertanfolyammal. Biztosan akad legalább egy ember a barátaid között, aki imádja a kávét és a koktélokat, garantáltan örülni fog a figyelmességednek. Látogass el a Barista Akadémiára és a Mojito Mixeriskolába és ajándékozd meg szeretteidet vagy jelentkezz Te magad a barista és/vagy mixer képzésekre!

barista_kepzes_tanfolyam

Időpont: December 05., kedd, 17:00
Helyszín: 1071 Budapest, Lövölde tér 2.
                   Barista Akadémia,
.                  Mojito Mixeriskola

A Barista Akadémia többféle barista tanfolyamot indít, alapfokú, gyorsított, haladó/latte art és egyéni barista képzéseket. A 6 hetes alap barista tanfolyam minden óráján a frissen készített kávéillatát és ízét élvezheted. Megtanulhatod hogyan készül a tökéletes espresso, milyen módon habosítjuk fel a tejet a cappuccinohoz. A barista képzésen további standard és különleges, alkoholos kávéitalok receptúrájával is megismerkedsz. Minden gyakorlati órán illat felismeréssel és különleges „specialty” kávék kóstolásával tréningezzük a tanulók illatfelismerő készségeit. Dűlő szelektált, számos ország termőterületeiről érkező kávékat és a legjobb külföldi és hazai pörkölőket mutatjuk be. A kóstoláson több alternatív kávékészítési technológiát is alkalmazunk, hogy a fajtára jellegzetes illat és íz még intenzívebben domináljon az italban.

barista_kepzes_tanfolyam

A barista tanfolyam rövidebb idő alatt is elvégezhető, a 4 hetes gyorsított barista tanfolyam keretében. A tematika változatlan, de rövidebb a képzési idő. A legrövidebben az egyéni barista tanfolyamon sajátíthatod el a barista szakma rejtelmeit, akár 1 hét alatt. Az egyéni barista képzésen saját oktató foglalkozik Veled, közösen egyeztetett beosztás szerint. Az alap tudással rendelkezőknek továbbképzésre is van lehetősége a haladó barista tanfolyamon, ahol a latte art mozdulatokat gyakorolhatod be. A haladó barista képzésen tökéletesítheted a tejhab készítést és megtanulod a különböző öntési minták elkészítését, például a szív, rozetta, tulipán, mackó, nyuszi, malac mintákat is.

A barista képzéseken egyszerűen, lépésről lépésre megtanítják a teljes munkafolyamatot. A tanfolyamokon végig segítik munkád, hogy a képzés végére magabiztosan állhass a barista pult mögött és az állásinterjúkon is. A barista képzések végén magyar-angol nyelvű barista tanúsítványt állítunk ki.

barista_kepzes_tanfolyam

Társiskolánk, a Mojito Mixeriskola szerkezetileg hasonló felépítésű mixer tanfolyamokat indít szintén december 5-én. A mixertanfolyam célja, olyan szakemberek képzése, akik a nálunk megszerzett, magas szintű elméleti és gyakorlati tudásuknak köszönhetően, a világ bármely pontján megállják a helyüket a bárpult mögött. Az iskola a Bacardi hivatalos magyarországi mixer iskolája, a Bacardi termékek mellett több mint 300 fajta itallal ismerkedhetnek meg a hallgatók. Megismerheted a koktél gyártás hátterét, történetét, elsajátítod a pontos és gyors eszközhasználatot, valamint Te magad készítheted a koktélokat, amiket természetesen meg is kóstolhatsz!:)

mixer_barista_kepzes_tanfolyam

A 12 hetes alapfokú mixertanfolyamon elsajátíthatod a reális bárhasználatot, az italtörténelmet, márka ismereteket, a koktélok elkészítéséig minden szükséges ismeretet megtanítunk, amivel bartenderré válhatsz. A gyorsított mixertanfolyamon mindezt 6 hét alatt is elvégezheted. A csoportos oktatáson kívül lehetőség van egyéni  mixertanfolyam elvégzésére is.  Az egyéni mixer képzésen az oktató csak Veled foglalkozik és egyéni beosztás alapján akár 1 hét alatt is sikeresen teljesíthető. A sikeres vizsga után magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki és minden hallgató egy boston shakert kap ajándékba. A haladó mixertanfolyamon és az American Bartending képzésen tovább fejlesztheted magad, hogy profi bartender legyél!

Kettő az egyben: barista és mixertanfolyam olyan alternatívát ad, amellyel kedvezményes áron végezheted el a barista és a mixer tanfolyamot is. A barista és mixer tudással együttesen komoly előnyre tehetsz szert a vendéglátó iparban.

A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola volt és jelenlegi hallgatói különbőző továbbképzési tréningeket kapnak ajándékba. Teljesen ingyen részt vehetsz akár az összes tréningen: a pincér, a standolás, a rendezvényszervezés, a kommunikációs, a free pouring és az angol bárszaknyelv tréningeken. Sőt a Fever Tree Masterclass Gin&Tonik tréningjein is!

A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola nemcsak a fővárosban indít barista és mixer tanfolyamot, hanem több vidéki nagyvárosban is, például Szegeden, Sopronban, Szentesen, Békéscsabán, Kecskeméten, Szolnokon, Cegléden is!

Ne feledd ajándékozz vagy iratkozz be Te magad december 05-én, 17 órakor a Barista Akadémián!

További információkért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu

www.baristaakademia.hu