A Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola volt és jelenlegi hallgatói ingyenesen vehetnek részt február 14-én megrendezésre kerülő Tréning Napunkon. A tréningek között lesz pincér-, standolás és elszámoltatás-, rendezvényszervezés- és angol bárszaknyelv tréning. Képezd magad tovább, hogy Te legyél a legjobb barista és bármixer!

barista_kepzes_tanfolyam

15:00 Pincér tréning:

 Egy bartendernek az italok ismerete és megfelelő elkészítése mellett gondoskodnia kell az ital eljutásáról a vendég asztalához. Az egyik legfontosabb feladat a bár életében. Ahhoz, hogy ez zökkenőmentesen menjen, a pincér tréningen bárfeladatok gyakorlásával megtanulsz magabiztosan közlekedni az asztalok között. A tanfolyamon megismered még a kiszolgálás menetét, az italajánlás szempontjait, a megfelelő rendelésfelvételt, a báritalok felszolgálását és a számlázást. Ez a tudás mindenképp hasznodra lesz akár barista képzést, akár mixer tanfolyamot végeztél.

16:00 Standolás és elszámoltatás tréning:

Az italok mellett a bár szerves része az üzlet megfelelő, nyereséges működtetése. Ezen a tréningen a bár gazdasági működését, az árképzést, a leltárazást és a standolást beszéljük át. A stand nagyon fontos része az üzlet és a bárpult működtetésének, mert ezáltal számos hasznos információhoz jutunk. Látjuk a termékek értékesítési eredményeit, amelyből kiderül az iránta való érdeklődés. A bevétel napi elszámoltatása fontos feladatai közé tartozik egy baristának vagy bartendernek. A bárpult zavartalan működéséhez, a jó értékesítési eredmény eléréséhez, a megfelelő hozam termeléséhez nélkülözhetetlen a precíz, rendszeres és a tudatos felkészülés. A barista és mixer tanfolyamok fontos kiegészítő tréningje, így minden hallgatónknak figyelmébe ajánljuk.

barista_kepzes_mixer_tanfolyam_akademia

16:00 Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréning:

Egy rendezvény nem csak a forgalmunkat növelheti. Sokat lendít a marketingen, lehetőséget ad az újításra. A rendezvény tervezéséért és szervezéséért felelős személynek alapos ismerettel és szakmai tudással kell rendelkeznie. Egy jól sikerült rendezvény remek reklámot és újabb vendégeket hozhat. Az egyik legfontosabb alapelv, hogy a rendezvény zökkenőmentes legyen, senki ne találjon kivetni valót az eseményt követően. Rendezvényszervezés és lebonyolítás tréningünkön megtanulod, hogyan érd el a sikereidet egy-egy összejövetel alkalmával.

17:00 Angol bárszaknyelv tréning:

A vendéglátás és a koktélozás ma már nemzetközi szintre emelkedett, így elengedhetetlen egy bártendernek az angol nyelvtudás ismerete és használata. Az angol bárszaknyelv tréningen a hallgatók bár szituációs feladatokat oldanak meg angol nyelven, hogy munkájuk során ezeket az ismereteket majd éles helyzetekben is kamatoztatni tudják. A tréning fő pontjai, a vendéggel való kommunikáció, a báreszközök, az italajánlás, a rendelésfelvétel, az italkészítési technikák és a konfliktus helyzetek kezelése angol nyelven.

Ha nem vagy még a Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola tanulója, de szeretnél rövid időn belül szakmát szerezni és számos ajándék tulajdonosává válni, akkor jelentkezz március 8-án, 17 órakor személyesen a barista és mixer tanfolyamokra.

Alapfokú, gyorsított, haladó, latte art, American Bartending és egyéni barista és mixer tanfolyamok közül választhatsz. Minden hallgatónk számára részletfizetést biztosítunk! A barista és mixer képzést elvégző tanulóinknak magyar-angol nyelvű tanúsítványt állítunk ki! A tanfolyamok végén állásajánlat vár!

Barista Akadémia és a Mojito Mixeriskola közösen indított Kettő az egyben: barista és mixertanfolyammal kedvezményesen végezheted el mindkét képzést. A két szakmai tudással jelentős előnyre tehetsz szert a munkaerő piacon.  Legyél Te a legjobb bartender és/vagy barista!

Barista és mixertanfolyam beiratkozás: március 8., csütörtök 17 óra
Helyszín: Barista Akadémia és Mojito Mixeriskola

További információkért böngéssz a Tanfolyamok menüpont alatt, vagy keress minket facebookon és instagramon!

Információ:
+3620 355 8400
info@mojito.hu